06 - 21 97 98 20 petra.bodyfullness@gmail.com

Consult Helderziende waarnemingen

Consult helderziende waarnemingen.
(ook prima online te doen!)

Een consult is een cadeau aan jezelf.

Doel van deze consult(en) is dat je  helderheid, healing, persoonlijke boodschappen en inzichten van de engelen ontvangt.

 

Daar waar ik als mens geen idee heb hoe jou te kunnen helpen of de juiste antwoorden / inzichten kan geven op je vragen, daar hebben de engelen absoluut geen moeite mee!
Het is voor mij prettig als je een beetje (gerichte) vragen hebt. Soms heb je je vragen nog niet helder maar dat is niet erg, daar helpen de engelen je wel mee. 
(maar vragen als: vertel maar wat de engelen te zeggen hebben kan ik niet zoveel mee en kost ongelooflijk veel energie. Dus zeg en vraag maar gewoon wat je het allerliefst wilt weten, in plaats van mij te testen of ik echt wel een goed medium ben laughing)

Het consult is bedoeld om je helderheid, inzicht, rust, verbinding, enthousiasme, motivatie, plezier  en inspiratie te geven.

Vragen over andere mensen kan, mag en wil ik niet beantwoorden. Het is dan alsof we ongevraagd in iemand’s dagboek aan het lezen zijn. Stel je maar eens voor dat iemand tijdens een consult allerlei persoonlijke vragen over jou stelt en daar diepgaande antwoorden op krijgt. 

Het is iets anders wanneer je inzicht wilt krijgen in bijvoorbeeld waarom je kind zo en zo doet.
Wat is er precies aan de hand? Wat is er energetisch aan de hand?
Dan zal enkel op die vragen ingegaan worden zonder de prive zaken van het kind te benoemen.

Je mag tijdens dit consult ook vragen stellen via de engelen aan mensen die overgegaan zijn. Het kan zeer helend werken indien je zelf hoort hoe het met ze gaat. 

De engelen willen je zo graag laten weten dat je zoveel meer bent dan dat in de buitenwereld of aan jezelf zichtbaar is.
Ze nemen je onvoorwaardelijk mee naar je kracht, je wezen, je zielszelf, of welk woord hier ook het beste past om het uit te drukken. (geen enkel woord kan dit gevoel beschrijven) Ze geven je inzicht in je eerdere en (soms) toekomstige levens, ze helpen je om koorden van energie te verwijderen of neutraliseren die je niet meer nodig hebt (zelfs als ballast kunnen werken) en ze stimuleren je om daar waar jij jezelf nog klein of onzekerheid maakt hier een andere energie voor in de plaats te zetten zodat je je focus weer richt op de aspecten waar je blij van wordt.
Gewoon praktisch: je goed voelen!
Als je je goed voelt dan gaan de dingen vanzelf, omdat wanneer je je goed voelt je verbonden bent met de stroom van energie van ” thuis” je werkelijke wereld.

Mocht het goed voelen even een ver van mijn bedshow lijken, weet dan dat je ergens over in de weerstand zit. Niet meer en niet minder. Helemaal niet erg! de engelen zijn ware meesters om je daar uit te halen, en je weer opnieuw te laten verbinden met de stroom van overvloed.

De kracht van de engelen vind ik zo enorm in hun eenvoud zitten. Ze geven hun wijsheid en inzichten, lessen en boodschappen altijd zodanig dat je er ook direct mee uit de voeten kunt.
mijn motto: ” Niks zo praktisch, snelwerkend en doeltreffend als engelenenergie” zullen veel mensen niet geloven of niet willen aannemen maar het is wel een conclusie na 30 jaar  ervaring 🙂

De engelen laten je tijdens het consult (of het nu healing of reading is) écht ervaren vanuit jezelf wie je werkelijk bent. (je komt in contact met je eigen innerlijk weten)

Ze creeren samen met ons een energieveld welke tijdens de healing of reading extra zuivere en helende energie van een dermate hoge trilling bevat zodat je zonder moeite je intuitieve vermogens kunt gebruiken en dus zelf ervaren dat je dat wel degelijk van nature bezit, en je krijgt “zomaar” ineens inzichten of antwoorden over vraagstukken waar je al langere tijd mee rondliep.
Ook zorgt hun extra energie ervoor dat je zaken die nog zullen gaan gebeuren in de toekomst ineens “weet”
Laat het lekker allemaal gebeuren en geniet van het feest der herkenning van je ware werkelijke zelf!


PRAKTISCH:

De consulten worden altijd opgenomen (audio) want ik weet uit jarenlange ervaring dat de engelen bijzonder veel informatie geven die de ene keer direct en de ander keer later op zijn plek valt. Engelen planten zaden zeg ik altijd.

Na het consult krijg je de opname via de mail (we Transfer) opgestuurd.

een consult van 60-75  minuten kost: 85 euro

De consulten kunnen ook via whats app video, skype of zoom gegeven worden.