06 - 21 97 98 20 petra.bodyfullness@gmail.com

Terugkeer naar vrijheid!
Door de kracht van hypnose.

Vrijheid geeft rust
Vrijheid geeft ruimte

Vrijheid
geef plezier

Vrijheid geeft opluchting!
Vrijheid ben jij.

Mijn persoonlijke ervaring met hypnose:

Autorijden:
Zolang ik mijn rijbewijs had ervaarde ik een diepe angst voor autorijden.
Elk geluidje, piepje en kraakje wat ik hoorde in de auto was voor mij aanleiding om te denken dat er iets niet goed zat onder de motorkap.
Peentjes zwetend zat ik achter het stuur en kon de grond wel kussen als ik mijn bestemming bereikt had.
Ook autorijden met regen durfde ik niet aan en je begrijpt dat wanneer het gesneeuwd had ik honderd keer liever 3 uur of meer onderweg was met het OV als dat ik de auto pakte (waarbij ik met een half uurtje op mijn bestemming was)

Het autorijden gaat al jaren ontspannen en ik ben niet meer bezig met de piepjes en kraakjes. Wel ben ik soms lekker aan het meezingen met de muziek of rijd ik heerlijk in stilte zodat ik goed kan nadenken.
Dank zij hypnose.

Roken:
Ik ben gaan roken vanaf mijn 12e ongeveer. Niet omdat ik perse wilde gaan roken maar ik was nieuwsgierig hoe het smaakte. Ook speelde stoer doen een grote rol hierbij. Ik wilde zo graag groot/volwassen zijn.
Ik heb ruim 40 jaar gerookt. 

De paniekaanvallen wanneer ik een stoppoging deed waren beslist niet fijn. Dat was voor mij een serieuze reden om te stoppen met stoppen.
Nu alweer ruim 8 jaar geleden ben ik gestopt met roken. En niet eens omdat ik dat perse wilde (ik had mijzelf immers voorgenomen niet meer te stoppen) maar ik volgende in mijn hypnose opleiding een masterclass waarin geleerd werd hoe de sessies van het stoppen met roken gedaan moesten worden.)

Ná dat weekend was ik gewoon zonder moeite een niet roker geworden. En niet omdat ik niet meer mocht roken (er werd me niks verboden) maar gewoon omdat ik dankzij hypnose niet meer hoefde. Ik was vrij! Niet te omschrijven hoe fijn het was om uit die verslaving te komen, en dan ook nog zonder stress, paniek en ongelooflijk veel zin aan een peuk.
Dus kun je nagaan, gewoon door de lessen goed te volgen werd ik een niet roker. Ik was er niet eens mee bezig voor mijzelf.

Afvallen:
Als kind was ik altijd al aan de zware kant. Ik weet niet beter of ik heb zware botten 🙂 Ik heb dat gegeven jarenlang goed kunnen gebruiken als smoes om niet te hoeven afvallen.

Ik wilde wel graag afvallen, maar de angst dat ik zou falen was sterker, dus ik had een hele batterij aan excuses waarom ik niet afviel.
 – zware botten dus
– nu de verkeerde tijd hiervoor (stress)
– zwangerschap
– Ik wil wel maar mijn spijsvertering werkt niet goed.
– Ik hoef maar te kijken naar eten en ik kom al aan.
– Ik krijg er energie van.
– Eten zeurt tenminste niet zo aan je kop. 
– Ik wordt chacherijnig van die verhalen over calorieen, eiwitten en koolhydraten. (Laat mij gewoon lekker eten) 
– Op Internet kom je telkens verschillende verhalen tegen, dus wie moet ik geloven? die verwarring maakt het er ook niet beter op. 

Ik heb mijn angst om te falen trouwens pas ontdekt tijdens de hypnose & coaching sessies, dus ik was er ook werkelijk van overtuigd dat niks hielp en ik gedoemd was om altijd stevig (dik) te blijven. 
Die overtuiging was zelfs zo sterk dat ik 2 maagverkleiningen heb ondergaan (met een hoop ellende nadien)
(pas later hoorde ik van de virtuele maagband) 

Inmiddels 30 kilo lichter en gemerkt dat dat nog niet eens het belangrijkste was (ook al dacht ik van wel) maar mijn eigen ruimte (weer) innemend,  de suikerverslaving doorgebroken, en beseffen (voelen en weten) dat ik meer dan de moeite waard ben, heeft er allemaal toe bijgedragen dat ik meer dan goed in mijn vel zit. En dat gewoon door de kracht van hypnose & coaching. 
Het was geen zware opgave, absoluut niet! Het was juist een leuke ontdekkingstocht waarbij je van te voren al wist dat je alles wat overtollig was zou loslaten.
Dat gaf rust en ontspanning. En omdat ik mijn eigen tijd en tempo kon volgen nam ik mijzelf serieus in dit avontuur. 

Door de jaren heen werd ik telkens een klein stukje bewuster van mijzelf en de vraag: ” Is dit hoe je je leven wilt leiden? telkens vechten tegen iets en je daar vervelend (lees: schuldig) over voelen? 
Wat voor boodschap geef je jezelf hiermee? 
Ben je de moeite waard voor jezelf? 
Zo nee, wanneer dan wel en wat heb je nodig? 
Heb je het uberhaubt nog nodig om in het gevecht te blijven met jezelf? 
Welk probleem lost dit probleem op?

Je merkt aan bovenstaande dat je in mijn sessies weinig met het eten zelf bezig bent. Calorieen, koolhydraten, diëten en noem maar op, komen weinig tot niet aan bod. Daar gaat het namelijk niet om.
Waar het wel om gaat zijn je verborgen overtuigingen en aannames van andere mensen die je je eigen hebt gemaakt.

 

Motivate the Mind, the Body will Follow!

Ik wil jou graag die kracht en eenvoud van hypnose laten ervaren om je goed te voelen. Om zonder al te veel gedoe los te laten wat je niet meer nodig hebt. Om bepaalde aannames en overtuigingen die je nu zo tegenwerken te veranderen in overtuigingen die op alle fronten meewerken! En dat kan prima met hypnose & coaching.

Niets zo fijn als je goed voelen toch?
Life is suppoost to be fun!