06 - 21 97 98 20 petra.bodyfullness@gmail.com

Hypnose en Verslavingen..

Hypnose is voor een heel breed gebied inzetbaar met ongelooflijk veel goede resultaten.

Tijdens mijn opleiding als hypnotherapeut heb ik mij gespecialiseerd om verslavingen voor eens en voor altijd te doorbreken. Ik behandel in de praktijk de suiker, eet – en nicotine verslavingen.
Tijdens het eetverslavingstraject kán je als je wilt extra ondersteund worden door het plaatsen van een virtuele maagband.

# Suikerverslaving doorbreken met hypnose.

Waarom is het doorbreken van je suikerverslaving zo belangrijk?
Suiker bevat 100% koolhydraten. Koolhydraten worden in ons spijsverteringsstelsel afgebroken tot glucose moleculen. Glucose heeft invloed op de bloedsuikerspiegel, deze gaat daardoor omhoog. Om de bloedsuikerspiegel weer te normaliseren maakt de alvleesklier insuline. Insuline stimuleert niet alleen de opname van glucose door lichaamscellen maar ook de omzetting van glucose in vetweefsel. Suiker maakt dik. Glucose kan ” weggewerkt” worden door veel bewegen. Suiker maakt druk.

Bij regelmatig hoge bloedsuikerspiegels gaat glucose een binding aan met hemoglobine. Hemoglobine in rode bloedlichaampjes is verantwoordelijk voor het zuurstoftransport door het lichaam. Dit zuurstof is nodig voor de energieproduktie in de cellen. Bij versuikerd hemoglobine loopt de zuurstofvervoerscapaciteit terug. Suiker maakt moe. Energie is ook nodig voor regeneratie van het lichaam. Suiker geeft versnelde slijtage.

Suiker heeft invloed op de zuurgraad (pH) in de bloedbaan. het lichaam kan alleen maar goed functioneren bij een neutrale zuurgraad. Dan werken alle enzymatische processen optimaal waardoor functies hun “snelheid” behouden. Suiker “verzuurt” de boel waardoor enzymatische processen teruglopen en alles trager gaat werken, ook hersenfuncties. Suiker verminderd de concentratie en geeft je het gevoel dat je dom bent.

Bovenstaande tekst (waarom is het doorbreken van je suikerverslaving zo belangrijk?) is afkomstig en eigendom van © wetenswijs”  “een frisse kijk op voeding”
zie ook: www.evenwijs.nl

# eetverslaving doorbreken met hypnose inclusief het plaatsen van een virtuele maagband ter extra ondersteuning.

Bij een eetverslaving is simpel gezegd je hele systeem in de war. Zowel je spijsverteringssysteem als het hormonale systeem. De hormonale stoffen alsook neurotransmitters zijn op hol geslagen of  stagneren omdat ze niet meer weten wat ze moeten doen.
Ze krijgen meestal teveel tegenstrijdige signalen.
Ook een eetverslaving is niet alleen maar een lichamelijk proces. Het is ook niet van de een op de andere dag ontstaan.
We zien bij een eetverslaving dat het vaak een emotioneel overlevings techniek is. Meerdere situaties zijn gesust en opgelost met eten. Als je een eetverslaving hebt dan ben je niet meer bezig met wel of geen honger hebben. Dat seintje lijkt al lang geleden opgehouden te zijn met bestaan.
Je moet en zal eten hebben en niet gewoon een boterham maar t liefst meerdere en als het kan elke 2-3 uur. En vul voor boterhammen alle andere soorten eten in.
Dat overgewicht en gezondheidsklachten een logisch gevolg zijn hoeft niemand je te vertellen. Dat je er last van heb ook niet.
Je wilt vaak wel anders en hebt misschien al meerdere pogingen ondernomen maar je viel telkens weer terug in je oude patroon.
Dat komt omdat je onderbewuste nog steeds denkt je te moeten helpen door je te laten eten en eten en eten. Het is een automatisme geworden. Je onderbewuste klustert herhalingen. (denk maar aan leren lezen, lopen, fietsen. In het begin moeilijk, en nu doe je het vanzelf)
En dat klusteren is een fijne functie van het onderbewuste want anders zouden we elke dag opnieuw moeten leren lezen of lopen.
Dus in het proces van klusteren worden gedrag en gedachte telkens herhaalt opgeslagen, net zolang tot het een automatisch proces is geworden)
Je doet de dingen dan als vanzelf, op de automatische piloot. Je hoeft er geen seconde meer over na te denken.

We gaan je eetverslaving opschonen en herstellen zodat het oude gedrag niet meer gevolgd hoeft te worden. Dat heeft ooit zijn functie en nut gehad maar werkt nu tegen je) We gaan dus  je onderbewuste nieuwe vaardigheden aanleren welke jou helpen om moeiteloos je eetverslaving te doorbreken en normaliseren. Jouw onderbewuste krijgt dus nieuwe opdrachten die op alle fronten meewerken.

# het plaatsen van een virtuele maagband:

Dit traject kan nog optioneel aangevuld worden met het onder hypnose plaatsen van een virtuele maagband.
(lees verder bij het kopje: ” Alle trajecten zijn als volgt opgebouwd”

# Nicotine verslaving doorbreken (stoppen met roken door hypnose )

NIETS ZO FIJN ALS OPGELUCHT ZIJN!

de meeste stopmethoden richten zich op het motiveren om te stoppen en het aanleren van allerlei vaardigheden om te stoppen.
In het hypnosetraject pak ik het anders aan en richt me op het verlagen van jouw motivatie om te roken.
Het leuke van stoppen met roken door hypnose is dat je niets verboden wordt. Je mag gerust nog een sigaret opsteken. Alleen je wilt het zelf niet meer. Er vindt dus nauwelijks een gevecht plaats in jezelf of er wordt je gevoelsmatig iets ontnomen. Je bent blij dat je je verslaving hebt doorbroken zodat jij volledig je vrijheid weer terug hebt, net als iedere niet roker.

 

Alle trajecten zijn als volgt opgebouwd:

Je krijgt: 
⇒2 hypnose sessies van ongeveer 2-2,5 uur elk.
( de 1e sessie is om de verslaving te doorbreken en de 2e sessie is om hetgeen de 1e sessie heeft losgemaakt verder te behandelen. Ook vind er een verdieping en versteviging plaats van de 1e sessie)
⇒ 1 sessie energetische behandeling om de reststoffen van de verslaving volledig uit je aura te halen.
⇒ 1 sessie met TouchForHealth om te controleren of ook je celgeheugen de verslaving heeft losgelaten/bereid is los te laten.
Deze beide behandelingen (energetische behandeling en Touch for Health) vinden in 1 sessie plaats. 
⇒ geluidsbestand (Mp3) met NLP. Deze Mp3 kun je zonder in hypnose te zijn beluisteren bijvoorbeeld tijdens auto rijden of wandelen. Het ondersteund en verdiept nog meer de blijvende verandering van je mindset. Je onderbewuste krijgt vanuit verschillende invalshoeken telkens dezelfde boodschappen.
⇒ natuurlijke kruidendruppels (Bachremedies of etherische olieën)
⇒ coachende ondersteuning tijdens en na traject (via whats app of signal)

Alle trajecten vinden verdeeld over 2 weken plaats.
De afspraken voor de sessies worden direct ingepland. (kan ook s avonds)
Kosten 495,-  all in.

Je kunt er ook voor kiezen om het traject van je keuze in een weekend* te doen. Dit kan ook uitstekend met z’n 2-en.  Het programma is gelijk aan bovenstaande alleen korter op elkaar.
* weeekend: van vrijdagmiddag t/m zondag namiddag.
( het is ook mogelijk  een doordeweeks “weekend” te boeken)
Kosten: 550,- per persoon (inclusief 2 maal een lunch)

Het plaatsen van een virtuele maagband:

Het traject mbt eetverslaving kán nog aangevuld worden met het onder hypnose plaatsen van een virtuele maagband.
Deze plaatsing van de virtuele maagband wordt in een extra en aparte hypnose sessie gedaan.
(Deze sessie wordt niet op zichzelf staand gegeven omdat het dan puur symptoom bestrijding is. Een eetverslaving is een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebeuren. Het moet dus ook op al deze fronten behandeld worden wil het goede resultaten voor je hebben.

Het hypnosetraject inclusief het plaatsen van een virtuele maagband vind dan verdeeld over 3 weken plaats. (ipv 2 weken)

Als je ook het plaatsen van een virtuele maagband wilt dan bestaat het ” weekend” uit 3 hele dagen. (vrijdagochtend t/m zondagnamiddag)
(dit “weeekend” kan ook uit doordeweekse dagen bestaan)
Ook dit kan met 2 personen tegelijk.
Kosten: 695,- p.p. all in. (inclusief 3 maal een lunch)

Waarom Bachremedies of etherische olieën?

(verandering van gedrag bewerkstellig je altijd via het onderbewuste. Maar je dagelijkse bewustzijn wil nog wel eens tegendraads gaan doen in het begin. Het houdt niet van veranderingen. Om je dagbewustzijn op een soepele manier mee te krijgen en jou dus uit die strijd te houden heb je bijzonder veel aan de ondersteuning van de Bachremedies of etherische olieen)

Voel je het verlangen om je verslaving te doorbreken voor eens en voor altijd?
Maak dan een afspraak. (petra.bodyfullness@gmail.com)
De gecombineerde kracht van hypnose, energetisch werk, spiertesten, bachremedies en ethetische olieën is honderdduizend maal sterker dan de kracht van de verslaving.