06 - 21 97 98 20 petra.bodyfullness@gmail.com

Bodyfullness werkt op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

FYSIEKE BEWEGING:

Voor je hersenen is ongeveer 2 uur per week bewegen een weldaad.
Het verlaagd de kans op een beroerte met 30 %
-Voor je geheugen is het goed om (minimaal) 3 maal per week 30-40 minuten te bewegen.
Het maakt dat het deel waar je planning en geheugen zit, soepel blijft.
– Voor je persoonlijke stemming is 30 minuten per dag bewegen zeer goed want het verlaagd de symptomen van (die lijken op) depressiviteit met ruim 40 %.

– Minimaal 3500 stappen per dag zetten verlaagd het risico op suikerziekte (diabetes type 2) met 29%
– Wanneer je 2 maal per week 75 minuten stevig wandelt (powerwalk) dan kan je levensduur met ongeveer 2 jaar verlengen.
– Wist je dat wanneer je elke dag 30-60 minuten beweegt de kans op hartaandoeningen flink verminderd?
– Wanneer je 4 uur per week beweegt  kan het risico op het breken van je heup verlagen tot wel 45%
– 1 uur per dag bewegen verlaagt je risico op ernstig overgewicht (obesitas) met 50 %

Kijk bij de “agenda” wanneer we gaan wandelen, Pilatussen, Power walken etc..

 

EMOTIONELE BEWEGING:

Ons goed voelen verbinden we altijd met positieve emoties.
het lijkt er dus op dat Bodyfullness je mee wil nemen naar het continue positief denken, het tsjakka!
Dat is allerminst het doel van Bodyfullness.
Sterker nog…uit ervaring weten we dat dat helemaal niet werkt en akelig vermoeiend is om de hele dag in die staat van zogenaamde blijheid te zijn.
Energie is altijd in beweging dus het voelt stukken lekkerder om met díe energie mee te gaan, want die is verbonden met het ritme van jouw natuur.

Bodyfullness helpt jou de situatie of omstandigheden te accepteren wat op dit moment in je leven speelt, en daar vrede mee te kunnen hebben.  Vanuit acceptatie kun je namelijk dingen gaan veranderen als je dat wilt die niet meer voor je werken. 

Bodyfullness helpt je om emoties die heftig (kunnen)  zijn zoals boosheid, verdrietig, jaloers, agressie, bang, onzeker, depressief, toe te staan en te mogen voelen zonder er in te zwelgen. Je bent namelijk de emotie niet en bodyfullness geeft je handvaten zodat je je niet langer verpersoonlijkt met deze emoties.


Via het consult paranormale reading word je helderheid en inzcht gegeven en daarnaast krijg je persoonlijke boodschappen via channeling met Spirits & Engelen.  Dat werkt zeer helend omdat het de kern van het probleem direct aanpakt en zichtbaar maakt.
Via het consult aurahealing worden energiekoorden, oude energie, onevenwichtigheden in je aura aangepakt, verwijderd en weer in balans gebracht.
Deze aurahealing heeft hetzelfde effect als 10 losse gesprekken. Het werkt namelijk direct op zielsniveau.
een combinatie van beide consulten is een weldaad voor lichaam en geest. Je zult je echt herboren voelen. Krachtig. Zelfbewust.

MENTALE BEWEGING:

2 daagse cursus:
inzicht in je persoonlijke overtuigingen en hoe deze te veranderen?

Deze cursus gaat vooral over je persoonlijke verborgen overtuigingen die we onder de loupe gaan nemen.
De situaties waarbij we een soort van onbewuste tegenkracht of tegenwerking voelen zoals bijvoorbeeld het gevoel steeds achter het net te vissen, weinig eten veel bewegen en toch niet afvallen. Heel hard gevisualiseerd en positief gedacht over baan, huis, partner, uiterlijk.. maar er gebeurt niks, nada noppes) 

Je draagt je eigen thema’s aan en op de cursus gaan we deze ontrafelen en uiteraard transformeren in een overtuiging die veel beter bij je past en waar jij blij van wordt.
De cursus is duidelijk en eenvoudig opgezet en je krijgt huiswerk mee naar huis zodat je flink kunt oefenen en ook na de cursus zelf aan de slag kunt.
Er zit tussen dag 1 en dag 2 van de cursus ongeveer 1-2 weken zodat je tussentijds kunt oefenen, en op de 2e cursusdag gaan we de dingen waar je tegenaan liep tijdens het oefenen direct aanpakken.
klik hier voor verdere praktische informatie.

HET GAAT MIJ LUKKEN!!

h

SPIRITUELE BEWEGING:

Jouw auralagen en chakra’s, hoe zien ze er uit?

Zonder dat je je eerst helemaal moet verdiepen in de materie als een expert, gaan wij je op een hele leuke manier helpen om in het dagelijkse leven de kennis over je auralagen en chakra’s praktisch  te kunnen toepassen.

Daarbij zijn je eigen chakra’s en auralagen cursusmateriaal.
We gaan dus van iedereen de aura bekijken (en ja, we gaan je leren hoe je aura’s kunt zien)
en we gaan bij onszelf en bij elkaar de chakra’s verkennen.
Bij ” agenda” staat wanneer er weer een workshop gegeven wordt.

 

Eerste indruk…
De eerste indruk is erg belangrijk. We hebben geleerd te kijken naar het uiterlijk. Goed gebit, ziet persoon er verzorgt uit, en hoe voelt de handdruk? Hoe komt persoon over in z’n totaliteit?
Maar herken je dat je kennis maakt met iemand waarbij je voelt dat je die persoon al veel langer kent? of – zoals ook wel gebeurt – kennis maakt met iemand die je direct niet mag. De persoon heeft nog niks gedaan of gezegd, dus op welke gronden is dat gebaseerd?
De 1e indruk opdoen gebeurt ook via onze aura. ( 4e auralaag) De aura is je persoonlijk energiesysteem welke niet zichtbaar maar wel merkbaar, werkbaar en zeer accuraat is. De fysieke 1e indruk werkt via ons bewuste, de energetische 1e indruk werkt via ons onderbewuste.
Om de reden te achterhalen waarom we iemand niet mogen zonder duidelijke aanwijsbare oorzaak moeten we een duik in ons onderbewuste nemen. Hetzelfde geldt voor de vraag hoe het kan dat je die persoon gevoelsmatig al heel lang kent en het zelfs voelt alsof je hem/haar herkent? 

HET GAAT MIJ ZELFS ZONDER MOEITE LUKKEN!