06 - 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

Algemene informatie mbt Bodyfullness

Prettig om te weten:

* Bij voldoende (voor) aanmeldingen (minimaal 10 ) kunnen er ook bodyfullness bijeenkomsten gegeven worden op een andere ochtend, middag of avond.
Ook andere locaties zijn dan eventueel bespreekbaar. (let op: er komen reiskosten bij)

 

GRATIS:

* Wanneer jij een bodyfullness klas met minimaal 10 personen kunt regelen, mag je als dank voor het aanspreken van je netwerk en de moeite die je er voor doet het traject gratis meedoen. (overleg wel svp eerst van te voren over dagdeel en plaats)
*Bovenstaande optie kan handig zijn indien je graag in een besloten groep bodyfullness wil ervaren.

 

Is bodyfullness voor iedereen geschikt?

Ja, absoluut.
En tegelijkertijd is er ook een “maar…..”
Bodyfullness inspireert en enthousiasmeert, geeft je inzicht zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten, en zorgt dat je bewust  betere keuzes voor jezelf gaat maken etc..Als jijzelf van binnen niet gemotiveerd bent dan heeft het geen enkele zin om mee te doen. Je mag sceptisch zijn, je mag twijfelen of dit je gaat helpen …..dat zijn gezonde gevoelens en je neemt jezelf tenminste serieus genoeg om het uit eigen ervaring te onderzoeken of je er iets aan hebt of niet.
Want body fullness moet je ervaren, en kan niet allemaal uitgelegd worden op papier.
Maar als je naar de bijeenkomsten gaat omdat een ander dat voor jou beslist heeft (het is goed voor je, je hebt het nodig, baat het niet dan schaad het niet, etc..) dan is tegenzin het enige wat je zult ervaren.
Zonde voor jou, zonde voor mij.
Zodra je een sprankje nieuwsgierigheid ervaart als je over bodyfullness leest, dan is dat vaak wel een signaal dat er iets in je aangeraakt wordt, ook al weet je niet wat.
Geef jezelf dan de kans dit te onderzoeken.